UA-93544654-6
Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Kotkan Autotalon Tietosuojaseloste

1. Rekisterinpitäjä

Sechouse Oy Jylpyn Kiinteistöt Oy
Kyminlinnantie 22
48100 Kotka
Y-tunnus 0945481-8

AD-Autokorjaamo Kotkan Autotalo, Kyminlinnantie 22, 48100 Kotka p. 05 2264100
Euromaster Partner Kotkan Autotalo, Kyminlinnantie 22
Rengashotelli, Kotkan Autotalo
Kotkan Autokatsastus, Kyminlinnantie 22
RR-Autofix Oy, Kyminlinnantie 22
Kotkan Autolasikeskus Pilkington, Kyminlinnantie 22
Pienkonekorjaamo, Kyminlinnantie 22

2. Rekisteristä vastaava

Kotkan Autotalo ja Sechouse Oy tietosuoja@kotkanautotalo.fi

3. Henkilötietojen käsittely

Henkilötietojen käsittelyn perusteena on autohuolto, autopesu-, autokatsastus, pienkonekorjaus- ja rengashotellipalveluihin liittyvä asiakassuhde eikä tietoja luovuteta kolmansien osapuolten käyttöön.

4. Rekisterin tiedot

Asiakkaan etu- ja sukunimi, katuosoite, postinumero ja postitoimipaikka, puhelinnumero ja sähköpostiosoite ja hetu (jos kyseessä rahoitus) Yrityksen osalta yrityksen nimi, y-tunnus, yhteyshenkilö, katuosoite, postinumero, postioimipaikka, laskutustiedot., puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Ajoneuvojen tunnistetiedot, huoltotiedot, ajokilometrit ja rek.nro.

5. Tietolähteet

Henkilö/yritystietoja kerätään asiakaspalvelussa käynnin yhteydessä, puhelimitse, verkkopalvelussa ja henkilötietoja/ajoneuvontietoja voidaan kerätä, tallentaa ja päivittää myös viranomaisilta (mm. Trafi).

6. Tietojen luovutus

Tietoja voidaan luovuttaa rajoitetusti viranomaisille ja muun muassa maahantuojalle auton takuuseen ja huoltoon liittyvissä asioissa.

7. Tietojen siirto EU:n ja Europaan talousalueen ulkopuolella

Tietoja ei luovutetan EU:n ja Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

8. Rekisterin suojausperiaatteet

Henkilörekisteriin pääsy on rajattu siten, että järjestelmiin tallennettuihin tietoihin pääsevät käsiksi ja niitä ovat oikeutettuja käyttämään vain ne työntekijät, jotka tarvitsevat tietoja työtehtävässään. Järjestelmään pääsy edellyttää kultakin rekisterin käyttäjältä käyttäjätunnuksen ja salasanan syöttämistä. Myyntijärjestelmä (Autofutur) vaatii sisäänkirjautumisen salasanoilla. Rekisterinpitäjän tietoverkko ja laitteisto on suojattu palomuurilla ja muiden teknisten toimenpiteiden avulla.

9. Rekisterin tarkastusoikeus

Asiakkaalla on oikeus saada tietää, mitä hänestä on tallennettu, mihin tietoja käytetään ja säännönmukaisesti luovutetaan. Kyselyt osoitteeseen tietosuoja@kotkanautotalo.fi.

10. Tietojen korjaaminen

Rekisterinpitäjä oikaisee, poistaa ja täydentää rekisterissä olevien, käsittelyn tarkoituksen kannalta virheellisen ja tarpeettoman henkilötiedon oma-aloitteisesti samoin kuin kohdassa 9. Ilmoitettuun osoitteeseen tulleet poisto/korjauspyynnöt.

11. Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä häntä itseään koskevia tietoja tässä rekisteriselosteessa mainittuihin tarkoituksiin. Ilmoitukset osoitteeseen tietosuoja@kotkanautotalo.fi.