UA-93544654-6
Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 

 

 

 

 

Pakettiauton vuokraus, jossa polttoaine kuuluu hintaan

Pakut.fi on edullinen pakettiautojen vuokrauspalvelu Kotkassa. Meiltä saat pakettiauton vuokralle lyhyelle tai pitkälle matkalle, oli sitten kyseessä muutto tai vaikka reissu huonekaluliikkeeseen. Pakun nouto ja palautus on vaivatonta, eikä sinun tarvitse maksaa polttoaineesta lisähintaa -me tankkaamme puolestasi!

Hintamme näet oheisesta taulukosta ja pidemmistä vuokrauksista teemme sinulle tarjouksen. Varmista pakun saatavuus ja hinta soittamalla numeroon 05-212 212 (ma-pe 7.30-17:00) tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen vuokraus@pakut.fi.

Huolettomia pakettiautoja käyttää ja kuljettaa

Kaikki pakettiautomme ovat elämää nähneitä Volkswagen Transportereita, niissä on käytön jälkiä eikä lisävarusteita juurikaan ole. Tästä huolimatta autot ovat teknisesti kunnossa, katsastettuja ja huollettuja. Näitä autoja on helppo ajaa ja homma hoituu huolettomasti!

 

Pakun nouto ja palautus

Pakun voit noutaa toimipisteestämme maanantaista perjantaihin klo 7.30-17 välillä tai hakea vain avaimet viikonlopun vuokrausta varten. Maksaa voit käteisellä tai pankki-/luottokortilla. Myös muuttolaatikot voit hakea ennakkoon!

Kotkan autotalo
Kyminlinnantie 22
48600 KOTKA
Puh. 05-212 212
vuokraus@pakut.fi
ma-pe klo 7.30-17.00

Pakun voit noutaa toimipisteestämme maanantaista perjantaihin klo 7.30-17 välillä tai hakea vain avaimet viikonlopun vuokrausta varten. Myös muuttolaatikot voit hakea ennakkoon!

Noutaessasi pakun/avaimet kysymme ajokorttisi ja yhteystietosi. Oman autosi voit jättää toimipisteemme pihalle "pakuttelun" ajaksi. Palautus tapahtuu avainten noudon yhteydessä annettujen ohjeiden mukaisesti.