UA-93544654-6
Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Pilkington Autoglass Service -asennusliike

Kotkan Autotalo on vakuutusyhtiöiden sopimuskumppani ja sertifioitu Pilkington AutoGlass Service autolasiliike vaihtaa ja korjaa kaikki autosi lasit Suomen laajimmasta valikoimasta.

Varmista, että autosi vakuutus kattaa myös tuulilasin korjauksen.

Autolasituksen ammattilaiset tarjoavat sekä tuulilasin korjausta että tuulilasin vaihtoa ja neuvovat kumpi on sopivampi vaihtoehto. Tuulilasin korjausta ehdotetaan, jos vaurioitunut alue on halkaisijaltaan korkeintaan 2 cm. Kuljettajan katselualueen lasikorjauksia ei suositella tehtävän laisinkaan.

Kun tuulilasin korjaus ei ole mahdollista, on tuulilasi syytä vaihtaa ensi tilassa. Pilkington AutoGlass Service ammattilaiset hankkivat tuotteensa Suomen laajimmasta valikoimasta, joka kattaa lähes kaikki teillämme tänä päivänä liikuvat ajoneuvot.

Tuulilasin korjaus voidaan usein tehdä ILMAISEKSI jos tuulilasivakuutus niin sallii.  Laaja kasko lasiturvalla kattaa tuulilasinvaihdon, tosin omavastuu on usein maksettava. Sivulasit ja takalasit voidaan myös vakuuttaa. Normaalisti auton tuulilasin vaihtokustannukset tai korjauskustannukset eivät vaikuta asiakkaan bonuksiin.

 

 

Menikö tuulilasi rikki? Korjaus vai vaihto?
SOITA 05 2264 100 tai korjaamo@kotkanautotalo.fi

pidä saatavilla auton tarkat mallitiedot, esim. rekisteriote.